idojarasi helyzet

cserealja vendeghaz

Olaszliszka | Komp Étterem és Vendégház

Cím: 3933 Olaszliszka, Bodrog út 2.
Nyitva tartás: egész évben
Telefon:
06-47/358-512 Mobil: +36-30/249-7607
E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelleg: modern stílusú épület
Környezet: falusi, folyóparti
Bútorzat: modern
Férőhely: 32 fő (2, 3, 4 ágyas szobákban)

Szolgáltatások a szálláshelyen
Saját parkoló - Zárt parkoló - Autóbusz parkoló - Étterem - Vegetáriánus konyha - Diétás konyha - Kávézó - Cukrászda - Söröző - Borozó - Konferencia terem - Programszervezés - TV a szobában - Nemdohányzó szoba - Csónakázási lehetőség - Horgászat - Vadászat - Tollaslabda

Vendégházunk alsó szintjén 50 főt befogadó étterem üzemel, melynek konyhájában házias jellegű ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Kívánságra vegetáriánus és diétás ételeket is tudunk készíteni. Nagyobb csoportok számára előzetesen egyeztetett időpontra elkészítjük a megrendelt ételeket. A vendégház előtti kemping területén bográcsozási, szalonnasütési lehetőséget biztosítunk vendégeink számára.

Szolgáltatások a szálláshely környékén
0,5 km: Diszkó - Étterem - Cukrászda - Söröző - Borozó - Kávézó - Élelmiszerbolt - Butik - Ajándékbolt - Fodrászat - Szépségszalon - Vegetáriánus konyha - Diétás konyha - Konferencia terem - Csónakázás- Horgászat - Vadászat - Lovaglás - Fogathajtás - Orvosi Rendelő - Fogászat

Szállásárak

Minden szobában azonos: 3.000/fő/nap
Kemping: 900/fő/nap
(Iskolai és diákcsoportok számára 5 nap után 10% kedvezmény.)

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

A Bodrogköz fűz- és nyárfaligetes partjai, ártéri erdői, morotvái, szép rétjei, gazdag mezői különösen tavasszal és ősszel csábítanak kirándulásra. Az ártereken és a holtágakon a mocsári növényzet maradványai még fellelhetőek: pl. a gyékény, a káka, a nád, a sás, a nőszirom, a sulyom. Előfordul a kócsag, a daru, a hattyú, a szürke gém, a szárcsa, a vízi tyúk és a fekete gólya is. A folyó ideális terepe a vízitúráknak, partjain megtalálják számításukat a horgászat szerelmesei is. A vendégház melletti komp lehetőséget biztosít a folyó túlsó partjára való átjutásra.

A Komp Étterem és Vendégház számos programot kínál annak érdekében, hogy az idelátogató vendégek jól érezzék magukat. Ízelítőül néhány lehetőség a kínálatból:

Szalonnasütés, bográcsban való főzés a szabadban
Halászételek bemutatója és kóstolója
Bortúrák szervezése Tokaj-Hegyaljai pincékbe
Hajókirándulás Sárospatakra és Tokajba
Kerti partik rendezése filmvetítéssel
Zenés, táncos estek, meglepetés vendégekkel
Nosztalgiazenével fűszerezett estek és hétvégék szállással

A település Budapesttől 223 km távolságra fekszik, melyből autóval az M3-as autósztráda és az M30-as gyorsforgalmi út Miskolcig tartó szakaszán autópályán (180 km) tehető meg. A további megközelítési útvonalakat a térkép tartalmazza.

A községtől a legközelebbi nemzetközi repülőtér (Kassa, Szlovákia) 48 km távolságra, míg a legközelebbi belföldi, kis utasszállító gépek fogadására is alkalmas sportrepülőtér (Sárospatakon) 15 km távolságra található.

Vasúton is jól megközelíthető, Budapestről Miskolcon és Szerencsen át Sátoraljaújhelyig (Euro-City és Inter-City vonatokkal is), onnan pedig menetrendszerű autóbuszokkal lehet közvetlenül a faluba eljutni.

Közúti távolságok: Budapest 22.7 km, Miskolc 55.2 km, Debrecen 101 km, Nyíregyháza 51.3 km, Kassa 68.9 km

Információkérés telefonon MÁV: 47/322-625 - VOLÁN: 47/321-621

GPS koordináták: 48.24249,21.435307

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.