idojarasi helyzet

Múzeumkert Vendéglő és Szálloda

Mikóháza | Turisztikai Információs Pont

Cím: 3989 Mikóháza, Szabadság u. 10.
Telefon: +36/47/ 308-284
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
GPS: 48.461050, 21.600289

Szeretné felfedezni Zemplén rejtett kincseit?
Egy jót kirándulna a hegyeinkben, szívesen kerékpározna, rendezvényeinken, programjainkon venne részt, akár több napon keresztül is? Kulturális programot vagy aktívat keres? Olcsó, de egyben minőségi szálláshelyre is szüksége lenne? Szeretné megkóstolni a helyi ízeket, vagy inkább éttermet választana?
Érdeklődne az igénybe vehető akciók iránt?
Nem tudja mit, mikor, hogyan, mennyiért?
Keressen minket bizalommal, mi segítünk!

- információkat kaphatnak Mikóháza és a Hegyköz településeiről, szálláshelyekről, rendezvényekről.
- Különböző ajándéktárgy és képeslapok megvásárlására nyílik lehetőség, amelyek még emlékezetesebbé teszik a Hegyközben eltöltött napokat.
- Számos koncertre, fesztiválra, valamint az évente megrendezésre kerülő Mikóházi Szabadtéri Színházi Estékre is jegyek elővételben.
  A mikóházi rendezvények mindegyikére (Hegyközi Szárnyas, Tökös tojás, és Töltelékfesztivál, Zempléni Disznótoros és Aventi Vásár stb.)  vásárolhatók jegyek elővételben
- Az irodában található térképek, kiadványok és prospektusok, segítséget nyújtanak a túrák, kirándulások megszervezésében.

Nyitva tartás:
Hétfő: zárva
Kedd: 8.00-16.00
Szerda: 8.00-16.00
Csütörök: 8.00-16.00
Péntek: 8.00-14.00
Szombat-vasárnap: 10.00-16.00
/kitelepülés a Pálinkaház épületébe, Mikóháza, Hegyalja u. 12., Történelmi Pincesor/

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.