idojarasi helyzet

Múzeumkert Vendéglő és Szálloda

Tourinform Tokaj

Cím: 3910 Tokaj, Serház u 1.
Telefon: +36 47/352-259, (47)552-070
Fax: +36 47/552-070
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
GPS: 48.124165, 21.410766

Tokaj a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa, a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék pedig a Világörökség része. A magyarok Himnuszában is megénekelt város világhírét a bornak és a páratlan kultúrtájnak köszönheti.

A Zempléni-hegység itt találkozik az Alfölddel, a város fölött magasodó Tokaj-hegy lábánál torkollik a Bodrog a Tiszába. A folyók és hegyek védelmében épült kisvárost olyan természet veszi körül, ahol csak itt fellelhető állatok és növények élnek, és ritka ásványokat rejt a föld mélye.

A két folyó és holtágaik halban gazdagok, a hegyekben vadak tanyáznak. Az erdők kiadós sétákra és vadászatra, a vizek horgászásra és evezésre, a kacskaringós utak kerékpározásra csábítanak. Tokaj utcáin barangolva nemcsak az építészeti emlékek sokszínűsége gyönyörködteti a látogatót, hanem a pincék varázslatos világa is. A nemespenésszel borított pinceboltozat alatt itt ma is gönci és szerednyei hordókban érlelődik a "borok királya, a királyok bora". Városunk várja Önöket, azokat, akik szeretnek pincék mélyén jó borokat ízlelgetni, a természet ritka adományait és a kisváros kedves hangulatát, a nyíltszívű emberek vendégszeretetét élvezni.
 
Irodánk az alábbi településeken lévő turisztikai szolgáltatók adatait gyűjti, így  az ott elérhető turisztikai szolgáltatásokról is kész Önnek naprakész információt adni. Keressen minket bizalommal!

Bodrogkeresztúr
Bodrogkisfalud
Csobaj
Erdőbénye
Golop
Mád
Mezőzombor
Monok
Prügy
Rátka
Szegi
Szegilong
Szerencs     
Taktabáj
Tállya
Tarcal
Tiszaladány
Tiszatardos
Tokaj

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.