idojarasi helyzet

Bózsva | Kőbérc Panzió

Bózsva Kőbérc Panzió - Üdülőházak, Kemping és Étterem
Cím: 3994 Bózsva, Esze Tamás u. 31.
Telefon: 06-47/370-455
Mobil: 06-20/9161-856
Honlap: koberc.hu | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Idegenforgalmi vállalkozásunk 1994 tavaszán indult. Az akkor divatos országos vándortábor hálózat bázis helyeként, mely főleg általános iskolás gyerekek és tanárok üdülését és pihenését szolgálta. szálláshelyünk induló kapacitása 6 db szoba és 2 db vizesblokk, 54 férőhely kiadásával kezdődött, melyet néhai nejem Etelka segítségével családi vállalkozásként Kőbérc Panzió és Kemping néven kezdtünk el üzemeltetni. Ez a vállalkozás 1999-ben a Kőbérc étterem valamint Kőbérc Bisztró megépítésével bővült. Az étterem 100 adagos konyhája 100 fő ellátására alkalmas egy belső 70 fős és egy teraszos 30 fős külső étteremi rész segítségével. A bisztró pedig gyors ételek készítését tűzte ki célul.  Még ugyanabban az évben a szálláshelyek bővültek, 4 db faház / üdülőház/ megépítésével. Minden faház téliesített, hőtárolós kályhákkal  fűthetőek lettek. A faházak 2db 2 ágyas és 1 db 3 ágyas szobával valamint 1 db fürdőszobával és 1 db toalettel lettek felszerelve.  2005 évben tovább építkeztünk, átadásra került  2 db , 2*3 ágyas , fürdőszobával és toalettel felszerelt faház.  2005-ben az először üzembe helyezett 54. férőhelyes panziót átalakítottuk a mai kor követelményeinek megfelelő, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákra, így az 54 férőhely lecsökkent 22-re, viszont komfortosabb, igényesebb szálláshelyek lettek belőlük. 2009-ben egy fedett szalonnasütővel és az Etelka Csónakázó és Horgásztó átadásával szolgáltatásaink köre tovább bővült. A jövőbeni terveink között szerepel az Etelka tó partján egy külön épület átadása, mely alkalmas lesz különböző rendezvények, konferenciák, erdei iskolák valamint kiállítások rendezésére is.

Üdülőhelyünk szolgáltatásai közzé tartozik még az 1994-ben elkészült 1 csillagos kemping is, mely 3 db lakókocsi leálló található.  Kempingünk 15db 2 illetve 4 személyes sátor elhelyezésére ad lehetőséget, mivel e területen még ugyanebben az időben , kialakításra került egy kisméretű labdarúgópálya. A terület többi részén szalonna sütő és bográcsozó helyek kerültek kialakításra, valamint az egész terület parklámpákkal lett megvilágítva.

Szolgáltatások a szálláshelyen

Saját kert - Őrzött parkoló - Autóbusz parkoló - Étterem - Kávézó - Borozó - Söröző - Fodrászat - Sporteszköz kölcsönzés - Vegetáriánus konyha - Diétás konyha - Horgászat - Tenisz - TV a szobában - Nemdohányzó szoba

Szálláshelyünk a zempléni hegyvidék legszebb táján, egy 240 fős lélekszámú kis faluban található, ahol a hagyományok megőrzésével, csöndes, meghitt pihenést tudunk biztosítani kedves vendégeinknek. Zenei, képzőművészeti, kézműves, természetjáró, felekezeti és cserkész táborok, erdei iskolák, vadászatot és ásványgyűjtést kedvelő turisták, családok és iskolás csoportok kedvelt üdülőhelye.

A panzió területén étterem üzemel, melynek konyhájában vegetáriánus és diétás ételeket is tudunk készíteni. A kemping területe parklámpákkal megvilágított, ahol bográcsos főzőhely, szalonnasütő, sportpálya található. Ez év nyarától egy főzősátor is (2 db gáztűzhely) is a kedves vendégek rendelkezésére áll.

Szolgáltatások a szálláshely környékén

Élelmiszerbolt - Orvosi rendelő - Fogászat - Szolárium - Kozmetika - Fodrászat - Butik - Ajándékbolt - Csónakázás - Horgászat

Egyéb szolgáltatásaink:

– horgász és csónakázótó
– zárt személyautó és buszparkoló
– gyalogtúra programok
– kerékpártúra programok
– várlátogatás
– bográcsozás, grillezési lehetőség
– vadaspark látogatás

Üdülőhelyünk szolgáltatásai közé tartozik még az 1994-ben elkészült 1 csillagos kemping is, mely 3 db lakókocsi leálló található. Kempingünk 15db 2 illetve 4 személyes sátor elhelyezésére ad lehetőséget, mivel e területen még ugyanebben az időben , kialakításra került egy kisméretű labdarúgópálya. A terület többi részén szalonna sütő és bográcsozó helyek kerültek kialakításra, valamint az egész terület parklámpákkal lett megvilágítva.

Nyitvatartás:

A panzió egész évben, a kemping május 20-tól augusztus 31-ig tart nyitva.
Mindenkit szeretettel vár a tulajdonos, Palágyi János

Üdülőnk jelenlegi szálláshely kapacitása 62 férőhely, mely a következőképpen oszlik meg:
 
Kőbér Panzió (kőház)
22 férőhely -  6db 2 ágyas, 3 db 3 ágyas fürdőszobás  szobák, melyek felszereltsége közzé tartozik a  TV és a hűtőszekrény.

Kőbérc Üdülőházak (téliesített faházak)
Összesen 6 db, ebből 3 db faházban 2db 2 ágyas és 1 db 3 ágyas szoba, faházanként 1 db fürdőszoba és 1 db toalett. A 4. faház 3 db 2 ágyas , 1 db 1 ágyas szoba 1 db fürdőszobával és toalettel felszerelt ház.  5-6. ház , 2 db 3 ágyas szoba, 1 db toalett és 1 db fürdőszoba.

A Kőbérc Panzió, üdülőházak és kemping 2017 év árai

Panzió: 5.950 Ft /fő/éj félpanzióval
Üdülőházak: 4900 Ft /fő/éj félpanzióval
Lakókocsi 2 főig: 6.700 Ft /éj félpanzióval
Lakókocsi 2 fő felett: 1 fő 2.300 Ft /éj félpanzióval
Sátor: 2800 Ft /fő/éj félpanzióval

Gyermekkedvezmény 0-8 éves korig: A félpanziós díj  összegének 40 százaléka

Szálláshely foglalás
Telefonon: +36-47/370-455, +36-20/9161-856
Levélben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A szálláshely foglalásának időpontja és a vendégek számának visszaigazolásától 10 napon belül, a teljes szállásdíj 20 százalékát kérjük foglalóként elküldeni. Amennyiben a foglaló 10 nap múlva nem érkezik meg, a szállás foglalását töröljük. A szállásdíj foglalót a számla végösszegébe beszámítjuk.

A panzió csoportos és családi pihenésre, valamint zenei, képzőművészeti, kézműves, természetjáró táborok, erdei iskolák ideális helyszíne.

Látnivalók:
A panzióból az alábbi nevezetességeket lehet könnyen megközelíteni:
Füzér (vár, tájház)
Füzérradvány (kastély, arborétum)
Hollóháza (porcelánmúzeum)
Kéked (strand)
Kőkapu (Pálházáról induló erdei kisvasúttal lehet megközelíteni a kőkapui tavat, kastély éttermet, Pálháza – ipartelepen erdészeti múzeum és ásványbemutató látható)
Boldogkői vár
Regéci várrom
Amadé várrom
Pálos kolostorrom
Sátoraljaújhely (Kazinczy Ferenc Múzeum), (Zemplén Kalandpark)
Széphalom (A Magyar Nyelv Múzeuma)
Sárospatak (vár), Végardó (melegvízű strand), (Tengerszem)
Borsi (Rákóczi Ferenc szülőháza)

Országos-kéktúra útvonal szálláshely

Telkibánya (aranybánya látogatás)

A település Budapesttől 255 km távolságra fekszik, melyből autóval az M3-as autósztráda és az M30-as gyorsforgalmi út Miskolcig tartó szakaszán autópályán (180 km) tehető meg. A további megközelítési útvonalakat a térkép tartalmazza.

A községtől a legközelebbi nemzetközi repülőtér (Kassa, Szlovákia) 40 km távolságra, míg a legközelebbi belföldi, kis utasszállító gépek fogadására is alkalmas sportrepülőtér (Sárospatakon) 27,4 km távolságra található.

Vasúton is jól megközelíthető, Budapestről Miskolcon és Szerencsen át Sátoraljaújhelyig (Euro-City és Inter-City vonatokkal is), onnan pedig menetrendszerű autóbuszokkal lehet közvetlenül a faluba eljutni.

Közúti távolságok: Budapest 255 km, Miskolc 80.3 km, Debrecen 142.8 km, Nyíregyháza 93.1 km, Kassa 48,5 km

Információkérés telefonon MÁV: 47/322-625 - VOLÁN: 47/321-621

GPS koordináták: 48.474650, 21.468782

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.